Totes les activitats de Cal Ganxo organitzades per Fundesplai

Vols formar part del nostre equip?

Des de la Fundació Catalana de l’Esplai estem promovent més de 500 activitats d’estiu perquè infants i joves puguin gaudir del lleure educatiu participant d’un casal, unes colònies, un camp de treball, un campament o una ruta. Vols incorporar-te a les nostres activitats, en alguna de les modalitats següents?

Voluntariat

Vine a fer voluntariat a la Fundació Catalana de l’Esplai.

Si tens 18 anys o més, tu ens pots ajudar a que aquest estiu sigui inoblidable  per als infants i joves que participen de les activitats,  podries ajudar als educadors i compartir uns dies amb nosaltres.

Pots fer d’ajudant de monitor de lleure o d’ajudant de d’educador ambiental, o col·laborar en altres tasques. Segur que a més de gaudir de les activitats també aprendràs moltes coses…. ajuda’ns perquè puguem oferir un estiu per a tothom!!!
 

Si tens interès a fer voluntariat posa't en contacte amb nosaltres.


En el nostre Pla de Voluntariat hem definit la figura del voluntari/a com  una persona que, de forma altruista i compromesa, sense prestació econòmica ni de qualsevol altra índole, realitza activitats que s’emmarquen en els àmbits que integren la missió de Fundesplai: "Educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social".

Pràctiques

Si has acabat el curs de monitor/a o director/a, i vols fer les pràctiques amb nosaltres, fes-nos-ho saber. Mirarem de trobar-te un lloc on desenvolupar tot allò que has après. 
 

Si tens interès a fer pràctiques posa't en contacte amb nosaltres.
 

No triguis a avisar-nos, perquè el nombre de places per a monitors i monitores en pràctiques és limitat.

Feina remunerada

Si tens el títol de monitor/a o director/a (o titolació equivalent) i vols treballar amb nosaltres aquest estiu fes-nos arribar el teu currículum.

Tingues en compte que la proposta dels projectes de Fundesplai es caracteritza per la voluntat educativa, l'opció per la inclusió i la transformació social, el compromís mediambiental i de sostenibilitat, i l'aposta per la qualitat del servei, entre d'altres.
 

Si tens interès a treballar entra a https://fundesplai.epreselec.com/Ofertas/Ofertas.aspx?Id_Oferta=2542380

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!