Totes les activitats de Cal Ganxo organitzades per Fundesplai

Campanya de beques

A Fundesplai volem garantir el dret de tots els infants i joves a gaudir d’un lleure educatiu de qualitat durant l’època de l’estiu participant en casals, campaments i colònies.

Volem un estiu per a tothom!

Fundesplai es compromet amb les famílies amb situacions de vulnerabilitat que s’inscriguin en alguna de les activitats que s’organitzen, oferint beques perquè les seves filles i els seus fills puguin participar en aquestes propostes educatives de lleure durant l'estiu.

Qui es pot beneficiar d'una beca? Quins són els criteris que ha de complir una família per accedir a una beca?

Les beques estan destinades a famílies amb situacions socioeconòmiques vulnerables i que ho puguin acreditar (progenitors perceptors de prestacions d’atur, subsidis, informe serveis socials, beneficiaris de beca menjador, entre altres situacions).

Cal fer la inscripció prèviament en algunes de les activitats que organitza Fundesplai o les seves entitats per reservar la plaça, i després es podrà fer la sol·licitud de beca.

Aquestes beques es poden destinar també a infants i joves que no han pogut accedir als circuits normalitzats de beques i/o ajudes per a les activitats o que, en cas d'haver-ne rebut, no són suficients per garantir la seva participació.

Com demanar una beca?

Demanar una beca és tan senzill com seguir aquests 3 passos

  1. Escull una de les nostres activitats: més de 500 casals, colònies i campaments per triar!
  2. Inscriu-te directament per internet o bé directament a l'entitat adherida a Fundesplai organitzadora de l’activitat.
    Si sol·licites una beca, no et caldrà pagar res fins que sàpigues si t'atorguem la beca o no
  3. Amb la teva inscripció feta, rebràs informació al correu electrònic amb els passos i documentació que hauràs d’aportar per fer valoració de l’import de beca.

Si tens dubtes o dificultats per completar tot el procés, posa't en contacte amb nosaltres

Vols col·laborar? Vols fer un donatiu per a les beques?

L'any passat es van atorgar 8.045 beques, donant resposta a 1.921 famílies, 2.642 infants i joves provinents de 75 municipis. Aquest any volem continuar ajudant les famílies. Ens hi ajudes?

 

Fes un donatiu!

Resol els teus dubtes: pregunta'ns!

Si la teva consulta porta sobre una activitat en particular, indica'ns quina és!